Bjørnebær – Kroppens lille hjelper.

  • 0 kommentarer

Se så vakre de er!
Bær er noe av det beste vi vet her i huset, men ofte går det i blåbær, jordbær og bringebær. Bjørnebærene blir liksom ofte litt glemt bort i forhold til de andre bærene. Dette har jeg tenkt til å gjøre noe med – i dag slår SunnStart et slag for BJØRNEBÆR!

Disse flotte bærene er stappfulle av næring og inneholder store mengder vitamin A og vitamin C. En tommelfingerregel er at desto sterkere farge en frukt, bær eller grønnsak er – desto mer antioksidanter inneholder den. Vel, du kan vel da gjette hva dette lille mirakelbæret inneholder? Bjørnebær er faktisk den mest antioksidant-rike matvaren vi har i (forhold til en normal porsjon).

Antioksidanter er vår ‘lille hjelper’ i kampen mot frie radikaler. Frie radikaler er et naturlig resultat av metabolismen vår, men vi får også store mengder frie radikaler fra stress, legemidler, forurensning og røyk. Totalt gir dette kroppen mye å reparere, og det er akkurat da det er så fint at vi har disse hjelperene våre – og tenk at noe som gjør så godt for kroppen smaker så deilig i tillegg!

IMG_5416-0.JPG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *