17.mai Smoothiebowl

  • 0 kommentarer

Hipp Hurra!

17. mai – Norges grunnlovsdag fortjener en ordentlig feiring i rødt, hvitt og blått.

For meg som er litt mer enn gjennomsnittet opptatt av mat og det å bruke sunne matvarer til å feire store begivenheter, lar jeg selvfølglig ikke 17.mai være et unntak.

I fjor ble dagen feiret med en deilig smoothiebowl til frokost. Selvfølgelig pyntet med rødt, hvitt og blått.

17.mai Smoothiebowl.

Du trenger:

  • 2 dl frosne bringebær
  • 2 dl frosne jordbær
  • 1 frossen banan i skiver/biter
  • 1 dl mandelmelk

Pluss pynten:

  • Friske jordbær
  • Kokosflak
  • Blåbær

Slik gjør du:

  • Kjør alle ingrediensene sammen i en blender til du får en jevn masse
  • Pynt i rødt, hvitt og blått
  • Ta et HipphurraforNorge-skrytebilde og legg ut på sosiale medier
  • NYT! 🙂

Denne oppskriften gir en noe tyktflytende smoothie, men når man skal spise den med skje fra en skål synes jeg det er bedre enn når den er altfor rennende. Dessuten får den litt sånn «softis» konsistens når man lager den litt tykk slik som her. I mitt hode blir dette oversatt til:

Is til frokost? JA TAKK!

Hipp Hurra for Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *