Spicy Gresskarkjerner

  • 0 kommentarer

Har du laget en av våre gode gresskaroppskrifter, så husk å ta vare på kjernene fra gresskaret! Disse er nemlig supergode å spise som snacks!

Denne gangen laget jeg en litt spicy versjon, og trodde egentlig at jeg og Ali skulle få ha disse for oss selv. Men neida, Gabriel ville også ha! Og han elsket dem!!!

Man skal virkelig aldri undervurdere hva barna sine kan finne på å like altså! 🙂

Du trenger:

  • Gresskarkjerner
  • Olje
  • Ønsket krydder

Denne gangen brukte vi chilliolje, havsalt med parmesan og timian. De ble akkurat passe spicy.

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Skyll gresskarkjernene slik at du får fjernet eventuelle gresskarrester
  • Legg kjernene utover i en ildfast form eller stekeplate
  • Hell over litt olje
  • Krydre med ønsket krydder
  • Rør rundt slik at alle kjernene dekkes godt med krydder og olje
  • Sett inn i stekeovnen i ca.10 min – til kjernene blir gylne
  • Avkjøl og servèr

Kjernene bør oppbevares i en lufttett boks, gjerne en glassbeholder.

Prøv dere frem med litt forskjellig krydder, og lek dere litt med ulike smaker. I følge en venninne av meg er gresskarkjerner med kanel en stor hit hos hennes snart 3 år gamle datter. Det blir neste prøve ut her hos oss. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *