Eggebrød

  • 0 kommentarer

Noen som har lyst til å smake på vår nyeste frokostfavoritt? Dere kommer ikke til å angre!

Eggebrød, sier du?

Ja, dere gjettet riktig. Nok en gang er det sønnen i huset som har tatt seg av navngivingen. En enkel måte å gjøre maten mer spennende for han, og han elsker når han får «bestemme».

Eggebrød IMG_1082

Du trenger:

  • 1 brødskive grovt brød
  • 1 egg
  • Et dryss med kanel
  • Stekesmør (eller margarin)

Slik gjør du:

  • Skjær brødet i avlange strimler, slik at de er lette for små barnehender å holde i
  • Knekk egget i en bolle og rør sammen med kanel
  • Dypp brødstrimlene til de er helt dekket av eggeblandingen
  • Stek i stekepannen – ca 1 min på hver side

Så enkelt, ikke sant?

Det tar deg ikke noe lenger tid enn det ville gjort å smørt en vanlig brødskive, men smaker 10 ganger så godt! MINST!

Her i huset spiser vi dem både store og små, både til frokost og som kveldssnacks.

Test dem i morgen etter jobb da vel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *