Ikke gjør det så vanskelig…

  • 0 kommentarer

Denne uken har vært fylt med en hel haug av ting å gjøre, og mine ledige minutter har vært forbeholdt Gabriel. Det har derfor blitt noen stille dager på bloggen. Jeg hadde store planer om flotte middager og masse bilder som skulle tas for å vise dere. Hjelpes – hvor skulle jeg finne tiden? Derfor tenkte jeg at jeg kan jo i det minste legge ut en enkel smoothieoppskrift. Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig.

Jeg har tidligere skrevet litt om blåbær og bananer og deres stoppende effekt på fordøyelsessystemet. Men husk at dette på ingen måte betyr at du gir barnet ditt umiddelbar forstoppelse ved å gi denne smoothien! Neida, det betyr bare at du må tenke litt over mengdene du gir. Har barnet ditt derimot allerede løs mage, kan du være så sjenerøs du vil! Uansett er dette en veldig smaksrik og god smoothie.

Oppskriften er veldig enkel og grei.
Finn frem følgende:

20140809-163128-59488719.jpg
Kjør alt i en blender eller mos med stavmikser.

Kall dette smoothie, fruktmos, puree eller hva du vil. Uansett hva du kaller det, er det sunt, godt og mettende for babyen din. Og som jeg lovet ovenfor: det er enkelt!

Jeg har opplevd at grunnen til at folk flest ikke vil lage babymaten selv, er at det virker for vanskelig og tidkrevende. De blir slitne bare ved tanken på å skulle lage alt dette ekstra, når det er så enkelt å bare gå å kjøpe ferdig i butikken.

Derfor sier jeg- ikke gjør det så vanskelig! Gjør det enkelt i begynnelsen.

Gjør det du har tid til, og ikke ha dårlig samvittighet hvis du ikke får det til alltid.

Litt er bedre enn ingenting og jeg lover deg at babyen din blir menneske av babymat på glass også 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *