Bursdags-giveaway fra Philips Avent!

I dag fyller denne dama 30 år. Og det må selvfølgelig feires med stor ståhei!

Det var Philips Avent helt enig med meg i, og derfor får jeg lov til å dele bort en helt fantastisk premie til en av dere som følger SunnStart. Nemlig Philip Avent sin nye 4-i-1 matlagingsmaskin for sunn babymat.

Dette er èn maskin med funksjoner som både tiner, varmer opp, steamer og blender.
Du trenger bare å putte maten i beholderen og sette på steameren. Det følger med et hefte som forteller deg hvor lenge ulike råvarer bør steames, og når den er klar sier den ifra med et pip. Da er det bare å snu beholderen rundt og trykke på èn knapp for å blende maten.

Vipps, så er maten klar.

image

Beholderen rommer 1 liter, så du kan lage opptil 4 porsjoner på en gang. Du kan lage alt fra purè til grovmost mat, så denne passer for hele spedbarnsfasen.

Her har jeg laget en superenkel middag som består av:

 • 200 gram torsk
 • 1 dl erter
 • 1 gulrot
 • 1/2 søtpotet

Da har jeg bare kuttet i terninger og slengt dem oppi maskinen, satt på timeren, og fått fiks ferdig mat med minimalt arbeid.

image

Så over til det viktigste…

Hvordan kan denne matlagningsmaskinen bli din?

Jo, da kan du rett og slett gå inn på SunnStarts facebookside og kommentere hvilken SunnStart-oppskrift du ønsker å lage dersom du vinner 🙂 Oppskriftene mine finner du her.

Husk å også like SunnStart på Instagram og Facebook hvis du ønsker å få med deg spennende tilbud og nye, flotte oppskrifter i tiden som kommer 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 comments

 • Line
  september 24, 2016 at 08:01

  Takk for tips 🙂
  Putter du torsken oppi også? Og damper alt samtidig? Hvor mye vann skal i steameren til denne porsjonen?

  • september 24, 2016 at 09:31

   Ja, alt sammen oppi sammen. Er det som er så genialt med denne maskinen! Jeg brukte frossen fisk, derfor satte jeg på 20 minutter på denne. Da må man ha oppi ca 160 Ml.