Giveaway Freshbox.

  • 0 kommentarer

Kjøleskapet mitt har alltid vært mitt lille katastofeområde.

Man skulle jo virkelig tro at en som har mat som en så stor del av hverdagen sin ville likt å ha litt orden i sakene sine på akkurat dette området?! Men akk, nei.. Vi lager alltid opp ganske store porsjoner med mat, og har dermed ganske mye rester. I tillegg lager mannen min endel Indonesisk mat, og selv om det for det meste er veldig godt, så er det noen ganger noe av det som er litt for sterkt for barna, eller litt for «sært» for min gane. I Indonesia er det jo også vanlig med varmmat til alle dagens måltider, eller «evig middag» som jeg kaller det. Så rester i kjøleskapet er et must.

Men det blir jo så mye ROT!!!


Mannen min er i tillegg veldig dårlig på å pakke inn restene sine, og synes at vi nordmenn er hysteriske når det kommer til hygiene. Jeg pakker inn og han pakker ut og glemmer å pakke inn igjen. Jeg har prøvd om og om og om igjen å rydde i  hele kjøleskapet, men det tar en dag eller to før det er like ille igjen.

Det jeg synes er det aller verste med det, er at det er vanskelig å ha oversikt over hva man egentlig har der inne. Og med dårlig oversikt, blir det også vanskelig å få brukt opp råvarene før de blir dårlige. Jeg grøsser ved å tenke på mengden mat vi har kastet.

Men! Jeg har jo fått med meg, som de fleste andre, dette nye fenomenet som har løpt side opp og side ned på Facebook. Freshbox fra Foodsave. Mamma har også en slik, og hun er superfornøyd – så jeg har lenge gått og tenkt at jeg skal kjøpe meg en.

Ta daaaaaaa…….

image

Før. Et KAOS! Riskokeren oppå osten. Kål på toppen fordi skuffene er fulle av alt mulig annet rart, og rester uten innpakkning så langt øyet kan se.

image

Etter: Alt rotet har flyttet inn i boksene, og det har tilogmed blitt plass til noen ekstra matvarer i kjøleskapet.


Og vet dere hva?
Jeg får faktisk lov til å dele ut en freshbox til dere!! 🙂

Så det jeg ønsker meg, en kort forklaring på hvorfor akkurat du trenger en freshbox for å rydde opp i kjøleskapet ditt.
Gå inn på Facebook-innlegget her 🙂

(Del konkurransen med vennene dine og sleng gjerne med et bilde også)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *