Is på en-to-tre.

I går fikk vi besøk av min venninne og hennes 2 år gamle sønn.

Jeg hadde ikke vært noe ute av huset fordi huset rett og slett av bomba etter noen dager med altfor mye arbeid, mange barn på besøk og (som alltid) altfor få timer i døgnet. Dermed stod litt panikkrydding på programmet før gjestene kom.

Når man får gjester så må man jo ha noe å by på, men huset var skvær tomt for det meste. Men så fant jeg noe lurt i fryseren. Mange vil kanskje kalle dette for litt juks – men vet du hva – når man er småbarnsmor er disse tingene faktisk gull verdt!

Og hvem har vel sagt at smoothieblandinger skal bli til smoothie?

image

Juksesmoothie-is:

  • Sleng hele pakken i blenderen.
  • Ikke tilsett anbefalt mengde væske – kun bittelitt vann slik at blandingen blir god og tykk
  • Frys ned i minst 2-3 timer

Det var oppskriften sin det 🙂

Jeg slang oppi en litt overmoden mango også, så den ikke skulle gå til spille.

Vanligvis ville jeg laget min egen variant, men siden det innebærer å kutte opp og fryse ned ulike frukter ble ikke det aktuelt akkurat i dag. Derfor pleier jeg egentlig alltid å ha en smoothieblanding tilgjengelig i fryseren som backup. Ikke noe REMA 1000-sponsing her altså, bare så fantastisk enkelt at jeg bare må passe på å dele det med dere 🙂

Litt juks? Joda…
Men gull verdt i hektisk småbarnshverdag? Oh YES!


Se noen andre superenkle is-oppskrifter her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One comment

  • Inger marit
    august 3, 2016 at 20:31

    Å denne isen var super god