Verdens enkleste is.

  • 0 kommentarer

Vannmelonis:

Det kan da umulig finnes en enklere måte å lage en sunn, rask og frisk is på?

Enkelt og greit, finn frem noen av julens pepperkakeformer og trykk ut den figuren du ønsker 🙂

Deretter stikker du inn en ispinne, eller papirsugerør slik som jeg har gjort her. Legg dem på en bakepapirkledd tallerken og sett inn i fryseren i ca.1-2 timer.

Ta dem ut og server.

Vannmelon er kanskje ikke den mest næringsrike frukten vi har, men hvis dette kan bidra til å stilne is-maset fra barna så vil jeg si at den gjør jobben sin likevel. Det er dessuten ordentlig deilig å kunne kjøle seg ned med noe godt med god samvittighet.

Og er du skikkelig søtsugen, slik som jeg er under denne graviditeten, så er det jo lov å spe på litt ekstra på noen av ispinnene..

Hva kan jeg si? Noen ganger (litt oftere enn jeg tør å innrømme) vinner søtsuget. Men da er det jo fint å finne noen litt sunnere alternativer. Og tro meg, dette er veldig veldig mye bedre enn det jeg egentlig hadde lyst til å løpe ut i butikken og kjøpe! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *