-
10 januar 2016
-
0 kommentarer
Noen som har lyst til å smake på vår nyeste frokostfavoritt? Dere kommer ikke til å angre!
Eggebrød, sier du?
Ja, dere gjettet riktig. Nok en gang er det sønnen i huset som har tatt seg av navngivingen. En enkel måte å gjøre maten mer spennende for han, og han elsker når han får «bestemme».
Eggebrød
Du trenger:
- 1 brødskive grovt brød
- 1 egg
- Et dryss med kanel
- Stekesmør (eller margarin)
Slik gjør du:
- Skjær brødet i avlange strimler, slik at de er lette for små barnehender å holde i
- Knekk egget i en bolle og rør sammen med kanel
- Dypp brødstrimlene til de er helt dekket av eggeblandingen
- Stek i stekepannen – ca 1 min på hver side
Så enkelt, ikke sant?
Det tar deg ikke noe lenger tid enn det ville gjort å smørt en vanlig brødskive, men smaker 10 ganger så godt! MINST!
Her i huset spiser vi dem både store og små, både til frokost og som kveldssnacks.
Test dem i morgen etter jobb da vel?