Hjemmelaget is med yoghurt og bær.

  • 0 kommentarer

Sommeren er snart i gang for fullt og varmen har vært over oss i noen uker allerede. Er det bare jeg som elsker våren? Våren er tiden hvor blomstene våkner, måkene kommer tilbake, gradestokken sakte men sikkert går oppover, og de solrike dagene vi har gjør hvert år at man håper at nettopp denne sommeren skal være full av sol og glede. Den positiviteten man får om våren blir ofte til en regntung skuffelse i løpet av sommeren. Derfor er våren definitivt min favorittårstid.

Men nå er jeg ikke ute etter å spre negativitet og dårlige forventninger om sommeren 2016 – nei, jeg er her i dag for å dele den nyeste is-oppskriften min.

Jeg er jo, som mange av dere vet nå, veldig veldig glad i is. Men de variantene man får kjøpt i butikkene er ofte både sukkerrike og energirike. Derfor prøver jeg alltid å teste nye oppskrifter på hjemmelaget is, og denne slo virkelig an.

Yoghurtis på pinne.

Du trenger:IMG_2207

  • Gresk yoghurt med valgfri smak. (Jeg brukte skogsbærsmak i denne)
  • Blåbær
  • Isform

I den isen du ser på bildet hadde jeg både bringebær og blåbær, men jeg syntes bringebærene fikk en litt for syrlig smak i denne isen. Men her kan dere prøve dere frem med de bærene og fruktene dere ønsker.

  • Putt alle ingrediensene i en isform.

Hvis du ikke har isformer kan du kjøpe ispinner i butikken og bare stikke en ispinne ned i yoghurtbegeret. Vipps, så har du en deilig is rett fra begeret 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *