SunnStart kommer hjem til deg!

  • 0 kommentarer

Visste du at SunnStart holder hjemmekurs, slik at du kan lære å lage babymat hjemme i din egen stue?

Det er mange som har lyst til å lage mat til babyen sin selv, men som synes det kan være vanskelig å finne nok informasjon om hvordan det best kan gjøres. Når skal man begynne? Hva skal man begynne med? Kanskje man synes det virker vanskelig, eller man er redd for å gjøre noe feil.

Tro meg, du trenger ikke være noen mesterkokk for å lage mat til babyen din. SunnStart ønsker å vise deg hvordan du ved enkle grep kan lage sunn, billig og smaksrik mat til din lille ved hjelp av vanlige råvarer.

Hvert kurs varer i 3 timer, og inneholder et lite foredrag samt informasjon om hygiene og riktig tilberedning og oppbevaring av maten. Deretter kokkeleres det 5-8 retter (avhengig av størrelsen på gruppen). Etterpå blir det en koselig spisestund hvor vi får smake på maten og skravle. Det er da også anledning til å spør om det dere måtte lure på. Husk å be de som kommer hjem til deg om å ta med beholdere, da det alltid blir litt mat til overs 🙂

Få med deg venninnene dine, eller hele barselgruppen for en koselig dag fylt med inspirasjon og veiledning. Din lille baby skal selvfølgelig få være med og smake på de gode resultatene.

Har noen av barna allergier eller andre kostholdspreferanser pga. for eksempel religiøse grunner, tilpasser jeg selvfølgelig kurset deretter.

Jeg tilbyr babymatlagningskurs for to ulike aldergrupper:

Babymatkurs I

For deg som er gravid, eller vil lære mer om babymat for alderen (4 )6-8 mnd.

I dette kurset snakkes det om når man bør begynne å introdusere fast føde, basert på hva ditt barn signaliserer. Vi tar for oss introduksjon av fast føde, ernæring for barn med fokus på jern i kostholdet og tilvenning av nye matvarer. Vi lager fruktpurèer, grønnsakspurèer, babygrøt og smoothier.

Babymatkurs II

For deg med baby i alderen 9-12 mnd.

I dette kurset tar vi steget videre. Barnet er klar for mer smaker og tykkere konsistenser. Vi snakker om ernæring for barn og tilvenning av de nye matvarene som nå blir introdusert. I dette kurset lager vi middager og det vises hvordan ulike konsistenser kan tilpasses de ulike aldersgruppene.


Kursene koster kr 3900,- for èn dag.

Booker dere begge kursene får dere kurs II til 20% avslag – kr 3120,

Ved begge kursene mottar dere SunnStarts e-bok som passer for deres aldersgruppe.
Vertinnen for kurset får en handleliste fra meg i forkant.

Ta kontakt her for en uforpliktende samtale eller booking av kurs.

Saken handler om hjemmelaget barnemat, og vi skal møte Maiken Malle, sønnen Gabriel(3) og datteren Elida (8 mnd), som driver en nettside og en blogg om dette (http://sunnstart.no/) + barna hennes. Tanken er bilder på kjøkkenet, matlaging, spising, etc. Foto: Robert Eik

Foto: Robert Eik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *