En takk til alle dere :)

  • 0 kommentarer

Hei alle sammen.

Som jeg har snakket om tidligere holder jeg på å utvikle et nytt konsept for SunnStart. Tanken er å skape et samlingssted for alle foreldre hvor man kan finne tips og råd om graviditet, amming og mat til barn. Det skal være et sted dere kan komme for inspirasjon, for oppskrifter og for faglig informasjon. Siden vil primært fremdeles handle om mat og ernæring i disse fasene i livet, for å bygge opp til en best mulig start på livet for de små barna våres 🙂

Mitt mål er å aldri være belærende, men alltid inspirerende. Jeg ønsker å spre matglede, og å hjelpe med å bygge opp sunne, sterke og friske små individer som skal lære en fornuftig og glad holdning til mat og kosthold.

Jeg ønsker å dele oppskrifter, å vise dere lek med maten, og å informere om det rent ernæringsmessige. Samtidig kommer jeg til å utvikle «tjenestene» jeg tilbyr som utdannet med bachelor i ernæringsfysiologi.

Jeg får stadig inn mailer og kommentarer hvor dere nevner tjenester dere ønsker dere. Nå nylig fikk jeg et tips om kurs for foreldre i barnehager. Noe annet som har blitt nevnt er kurs for mødre innen rusomsorgen, foredrag for skoler om kroppsideal og spiseforstyrrelser mm. Jeg blir veldig glad for slike tips, fordi dere ser behovet litt utenfor de rammene som jeg allerede har tenkt – og slik kan jeg dekke opp og hjelpe fler.

Alle tips tas imot med en STOR takk.
Det er jo DERE som er min grunn til å fortsette å lage nye oppskrifter, og å fortsette og skrive og informere.

Så til alle dere fantastiske følgere der ute – takk, takk – hundre ganger takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *