Gratis tegneark fra SunnStart.

I starten av sommeren satte jeg meg endelig ned med en ide jeg har gått med ganske lenge.

Jeg synes ikke det var så mange tegneblokker eller tegneark med frukt og grønnsaker. Men istedenfor å gå rundt å frustrere meg over at dette ikke finnes (kanskje fordi andre ikke er fult så opphengt i slik som meg?) – så bestemte jeg meg uansett for at da var det like greit å ta saken i egne hender.

Tegnearkene er 10 forskjellige frukter eller grønnsaker som gjør ulike sommeraktiviteter. I tillegg står det en bokstav for hver frukt – sånn for å få inn litt pedagogikk i det hele 😉

image

Tanken var at disse tegnearkene kunne brukes som en fin aktivitet på lange bilturer, på hytta, på stranda eller på en rolig hjemmedag.

Frem til nå har jeg mottatt bestillinger på disse over mail – men nå tenkte jeg å høre med dere om det er noen interesse for at jeg skal legge dem ut her på siden? Selvfølgelig fortsatt gratis, men da som en nedlastbar PDF fil.

Hva sier folket? 🙂

 

~ Nyt sommeren så lenge ~

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 comments

 • Kristine
  juli 22, 2016 at 15:25

  Synes det var en toppers idé!!
  Takk for fin og inspirerende side!

  • juli 22, 2016 at 16:31

   Da skal jeg få lagt dem ut i løpet av neste uke jeg. 🙂 Godt å høre at du liker siden, det setter jeg pris på.

   Ha en fin sommer!