Folkets Favoritter

  • 0 kommentarer

Jeg har en spennende nyhet å dele med dere!
Jeg har nemlig fått mine første oppskrifter på trykk i denne boken: Folkets Favoritter

 

I September 2015 ble jeg kontaktet av Frisk Forlag. De har tidligere hatt stor suksess med boken LavFODMAP, skrevet av ernæringsveileder Julianne Lyngstad – og ønsket nå å gi ut en ny bok basert på «folkets favoritter». Dermed tok de kontakt med diverse matbloggere og ba dem sende inn oppskrifter som kunne være aktuelle.

Jeg sendte inn oppskriftene mine på Traktorkaker og Muffinsomeletter, og gjorde de nødvendige tilpasningene for at det skulle passe til et lavFODMAP-kosthold. Og jaggu ble begge oppskriftene valgt ut! Så moro!

Boken kommer i butikkene i januar 2016, men du kan få en liten «sneak-peak» og få de første 30 oppskriftene gratis her.

Dette har virkelig gitt blod på tann, og selv om dette ikke var mine typiske»babymat- eller barnemat» oppskrifter, så gav det meg en liten push til å tørre å publisere oppskriftene mine i litt større foraer.

I 2016 har jeg planer for 6 stk e-bøker, men hvem vet hva som skjer fremover? Kanskje kan dere en dag sitte med en ORDENTLIG «SunnStart Babymatbok» i hendene? 🙂

Hadde det vært av interesse?

(PS. Lurer du på hva LavFODMAP er, eller har du plager med IBS, ta en titt på flinke Julianne Lyngstad sin blogg. Der vil du få svar på det meste)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *