Et nytt år banker på døren..

  • 0 kommentarer

Og SunnStart er klar for å fødes på ny!

Et nytt og veldig spennende år er like rundt hjørnet og jeg gleder meg SÅ til å dele alle de spennende nyhetene med dere.

For de av dere som har fulgt med her inne en stund har dere nok merket at aktivitetsnivået har vært nokså labert det siste året. På privaten har det nemlig vært alt annet enn stille. Så jeg tenkte å dele litt av hva som har skjedd siden sist.

En noe overraskende graviditet som viste seg å være alt annet enn like enkel som graviditet nr.1.  

Tok denne gutten ut av barnehagen, siden vi skulle flytte.
Og har brukt sommerhalvåret på å løpe (vralte) etter han. 

Flyttet tilbake til hjembyen min, Kragerø i juni.

Fødte denne nydelige, lille skatten i oktober. Lille Elida er en sovebaby, og gir mamma masse fritid…

..Men hun er også en sulten baby som liker å henge i puppen.

Ellers går nå dagene stort sett til å nyte livet med de to små trolla mine. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig <3

Men….. Så er det engang slik at jeg er en veldig rastløs sjel. Og rastløse sjeler trenger hele tiden at noe skjer. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ta ordentlig mammapermisjon denne gangen siden jeg fremdeles var student når jeg fikk Gabriel. Men nå er Elida knappe to måneder gammel og jeg kjenner allerede kreativiteten og skaperkraften trenge seg frem..

Derfor blir 2016 et spennende nytt år for SunnStart.

  • Ny nettside spekket fullt med alt du skulle kunne lure på om barn og mat
  • Nye tjenester for gravide og ammende, for barnehager og for familieveiledning
  • Skype-konsultasjoner
  • E-bøker

Og masse, masse annet spennende!


Akkurat nå sitter jeg og planlegger kursplan for våren 2016. Jeg ønsker å sette opp kurs i Oslo, Kragerø, Skien og Kristiansand. Jeg må bare få på plass lokaler først, men legger ut en kursplan her så snart det er i boks.

Er det noen andre steder i landet dere ønsker dere babymatkurs?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *