Lykkelig som liten.

  • 0 kommentarer

Lykkelig som liten – vår nye favoritt!

Og det sier jeg med hånda på hjertet!

Dette er nettopp det jeg elsker aller aller mest med å drive denne nettsiden! Det å få muligheten til å tipse andre småbarnsforeldre der ute om produkter som kan hjelpe de i sin hverdag. For la oss bare si det rett ut – det er en JUNGEL der ute!

Det er veldig viktig for meg å være helt tydelig når jeg inngår samarbeid med andre, men det er akkurat like viktig at jeg KUN inngår samarbeid som jeg vet jeg kan stå inne for. Derfor vil dere ikke lese om produkter her inne som ikke er utprøvd og testet først.

Når Ellen tok kontakt med meg var jeg først litt usikker på om dette var noe for oss. Selv har jeg aldri brukt noe særlig kremer i det hele tatt, og ville dermed ikke har noe særlig sammenligningsgrunnlag – og begge barna har lett atopisk hud, så der tør jeg ikke å «rote det til» med å prøve produkter som kan være irriterende på huden deres.

Men det var nettopp dette som var så fantastisk med Lykkelig som liten – kremene! De passer nemlig helt perfekt for atopisk hud! Produktene er utviklet av leger og har fokus på økologisk hudpleie som forebygger og pleier hudplager som kan ramme mor og barn. De er helt uten parabener, og inneholder hverken miljøbelastende eller hormonforstyrrende stoffer. De er heller ikke testet på dyr, noe jeg synes er veldig viktig!


Jeg synes selvfølgelig dere skal få muligheten til å prøve de samme produktene som jeg har testet.

Jeg har jo testet disse noen mnd nå allerede, og har hatt fantastisk god bruk av vinterkremen og doktorsalven når det var litt kaldere i været. Men nå er sommeren rundt hjørnet og min store favoritt ble denne hudkremen.

Ingen av barna reagerer på den, og jeg har faktisk begynt å bruke den selv også! Den er fet, men trekker raskt inn i huden og kjennes ikke klissete ut. Den finnes i en annen variant med deilig duft av Lavendel også.

Siden jeg ble så fornøyd har jeg bestemt meg for å kjøre en GIVEAWAY til 2 av mine lesere!

Konkurransen kjører jeg på Facebook
– så klikk deg inn der og legg igjen en kommentar, og tag en venn du ønsker å dele gaven med! 🙂

Jeg gleder meg til å høre om dere blir like fornøyde som jeg er blitt!

Gå inn på nettsiden til Lykkelig som liten og les mer om de flotte produktene deres, ved å trykke på logoen under her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *